Lahjavinkit peleistä tai elokuvista pitävälle isälle

Jos isä viettää paljon aikaa pelaten, joululahja isälle voi olla mukava pelituoli tai pelipöytä, jotka parantavat pelaamisen mukavuutta ja ergonomiaa. Hobbyhall.fi-verkkokaupan valikoimasta löytyvät tarvikkeet pelaamiseen niin tietokone- kuin konsolipelaajallekin. Lisäksi valikoimassa ovat muun muassa pelituolit ja -pöydät useilta eri merkeiltä.

Kunnollinen äänentoisto parantaa peli- tai elokuvakokemusta

Paranna isäsi elokuvakokemusta hankkimalla laadukas kotiteatterijärjestelmä, joka sisältää hyvän äänentoiston ja suuren televisioruudun. Jos isällä on jo sopiva televisio, voit panostaa äänenlaatuun kaiuttimien avulla.

Pelaamista harrastava isä saattaisi pitää uusista kuulokkeista. Mikrofonilla varustetut kuulokkeet mahdollistavat pelaamisen ja keskustelun yhdessä muidLahjan valitseminen elokuvista tai peleistä pitävälle isälle voi olla hauskaa ja yllättävän helppoa, sillä markkinoilla on runsaasti vaihtoehtoja. Esittelemme tässä artikkelissa hyviä lahjavinkkejä.

Pelaaminen on kivempaa laadukkailla välineillä

Voit hankkia pelaamisesta pitävälle isälle lahjaksi pelaamiseen liittyviä tarvikkeita. Laadukas pelihiiri, -näppäimistö tai -kuulokkeet ovat loistava joululahja isälle, joka pelaa PC-pelejä tietokoneella. Konsolipelaaja voi tarvita erilaisia lisävarusteita, kuten uuden ohjaimen tai ohjainten latausaseman.

Uusi peli tai lahjakortti on mieluisa joululahja isälle

Muista ottaa huomioon isäsi mieltymykset ja kiinnostuksen kohteet valitessasi lahjaa. Jos isäsi pitää pelaamisesta, hanki hänelle viimeisin suosittu videopeli hänen suosimassaan peligenressä. Muista tarkistaa, mikä pelikonsoli (esimerkiksi PlayStation, Xbox tai Nintendo Switch) hänellä on ennen pelin hankkimista.

Hobbyhall.fi-verkkokaupan valikoimasta löytyvät esimerkiksi vuoden 2023 suositut pelijulkaisut Assassin’s Creed Mirage, Spider-Man 2 ja Super Mario Bros. Wonder. Jos et tiedä isän suosikkipeliä, hanki hänelle lahjakortti pelikauppaan tai pelialustalle, jotta hän voi ostaa itse haluamansa pelit.

Elokuvista pitävälle isälle voit antaa lahjakortin paikalliseen elokuvateatteriin, jotta hän voi nauttia uusista elokuvista valkokankaalla. Vaihtoehtoisesti voit hankkia hänelle lahjakortin myös suoratoistopalveluun: runsaasti elokuvia löytyy esimerkiksi Netflixistä, Viaplaysta tai Disney+ -palvelusta.

Rakentelu kiinnostaa aikuistakin

Pelaamisesta tai elokuvista pitävää isää voi muistaa myös muilla lahjoilla, jotka liittyvät hänen mielenkiinnon kohteisiinsa. Monista peleistä ja elokuvista on tehty esimerkiksi tyylikkäitä palapelejä, joita on kiva tehdä myös yhdessä kumppanin tai lapsen kanssa. Elokuvateemaisia palapelejä löytyy Hobbyhall.fi-verkkokaupasta muun muassa Trefl- ja Clementoni-merkeiltä.

Lego-rakenteluseteistä löytyy monia peleihin ja elokuviin liittyviä settejä, joista riittää haastetta aikuisellekin. Elokuvien ystävää saattavat kiinnostaa esimerkiksi Star Wars-, Indiana Jones- tai Marvel-teemaiset Lego-setit, jotka voit tilata Hobbyhall.fi-verkkokaupasta.

Monista peleistä on myös olemassa Lego-rakentelusarjoja. Retropeleistä pitävää isää voisi ilahduttaa esimerkiksi Lego Super Mario- tai Lego Sonic The Hedgehog -rakentelusetti.

Miniatyyrit ja fanituotteet ovat hyvä lahjaidea

Monista elokuvista, varsinkin fantasia- tai kauhuelokuvista, on olemassa myös miniatyyrejä. Jos isäsi pitää maalaamisesta tai pienoismalleista, hanki hänelle maalattava tai koottava miniatyyri hänen suosikkielokuvaansa tai -peliinsä liittyen. Miniatyyri voi olla jokin hahmoista tai pienoismalli elokuvan tai pelin ympäristöstä.

Useista elokuvista ja peleistä on saatavilla figuureja, jotka sopivat lahjaksi keräilyä harrastavalle isälle. Voit hankkia isälle lahjaksi myös julisteita tai käyttöesineitä hänen lempielokuvistaan tai -sarjoistaan. Löydät elokuvien ja pelien fanituotteita esimerkiksi Hobbyhall.fi-verkkokaupasta. Keräilyfiguureita löytyy muun muassa Taru Sormusten Herrasta-elokuvasta ja Marvel-elokuvien hahmoista.

Marraskuun Black Friday -alennusmyynnit antavat hyvän mahdollisuuden löytää kiva joululahja isälle sopivaan hintaan. Tämän artikkelin lahjaideoita voit hyödyntää myös pelaamista harrastavan tai elokuvista pitävän poikaystävän lahjahankinnoissa. Jos isä harrastaa liikuntaa tai jotain muuta pelaamisen tai elokuvien katselun sijaan, lahja kannattaa valita kyseisen harrastuksen mukaan. Onnea lahjan etsintään!