Paikallisuutiset

Fesivaalialue oli lauantaina lähes niin täynnä kuin mahdollista. Kuva: Jenita Tilvis / Satamarock 2023

Himangan Satamarock ylitti yleisötavoitteen — ”Suuri ihme, kun tietää, miten tapahtumat eivät Kokkolassa ja Kalajoella ole tänä kesänä menneet aivan maaliin”

Himangalla lauantaina järjestetty Satamarockiin myytiin 1300 lippua, kertoo tapahtumakoordinaattori Jere Rönkkö. Järjestäjien alustava yleisötavoite oli 700–800 myytyä lippua. Alueelle olisi pystynyt ottamaan 1500 henkilöä.

– Koko tapahtuma onnistui yli odotusten. Tietysti on tehty paljon töitä, mutta on tämä silti suuri ihme, kun tietää, miten tapahtumat eivät Kokkolassa ja Kalajoella ole tänä kesänä menneet aivan maaliin, tyytyväinen tapahtumakoordinaattori kommentoi sunnuntaina.

Jere Rönkkö arveli Satamarokin yllättävän menestyksen salaisuudeksi pientä kokoa ja sijaintia sopivasti Kokkolan ja Kalajoen välissä.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

– Tärkein kohderyhmä oli Kannuksesta ja Himangalta ja todennäköisesti suurin osa kävijöistä oli näiltä pienemmiltä kyliltä, vaikka eihän sitä mitenkään pysty todentamaan. Ihmiset kaipaavat pienempää tapahtumaa, jossa voi tavata tuttuja ja olla oman kylän porukan kanssa yhdessä, Rönkkö analysoi.

Lisää aiheesta

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä