Paikallisuutiset

Toholammin mallastamon perustaminen edennyt myönteisesti

Mallastamo-hanke ratkeamassa. Konsultti, projektipäällikkö Jyrki Veijola (oikealla), Toholammin kehitysyhtiön toimitusjohtaja Esa Järvenoja ja Hannu Tuuri Seinäjoen Ammattikorkeakoulusta ovat selvittäneet mallastamon perustamista Toholammille. Ratkaisu on aikataulullisesti lähellä. Parhaassa tapauksessa osakeanti voidaan järjestää jo ensi vuoden alkupuolella.
Mallastamo-hanke ratkeamassa. Konsultti, projektipäällikkö Jyrki Veijola (oikealla), Toholammin kehitysyhtiön toimitusjohtaja Esa Järvenoja ja Hannu Tuuri Seinäjoen Ammattikorkeakoulusta ovat selvittäneet mallastamon perustamista Toholammille. Ratkaisu on aikataulullisesti lähellä. Parhaassa tapauksessa osakeanti voidaan järjestää jo ensi vuoden alkupuolella. Kuva:

TOHOLAMPI

Ilmassa oli mallastamon tuoksua, kun Toholammin kehitysyhtiön mallastamo-hankkeen vetäjät kertoivat hankkeen nykytilasta. Mallastamon voi sanoa olevan jo nurkan takana, mutta lopullista siirtoa vielä odotetaan. Konsultti, projektipäällikköJyrki Veijola totesi, että vuoden vaihteessa varmast

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä