Paikallisuutiset

Otso-myrsky katkaisi sähköjä laajalti etenkin Toholammilla ja Lestijärvellä - Himangalla pellot tulvii

Himangan Hillilässä pellot tulvivat vedessä myrskyn jälkeen. Kuva: Tiina Fors

Keskiviikkoillan syysmyrsky aiheutti laajoja sähkökatkoksia Verkko Korpelan alueelle. Lestijokilaaksossa etenkin Toholampi ja Lestijärvi kärsivät sähkökatkoksista.

Myräkän aiheuttamia vikoja korjataan osin edelleen. Muutamia talouksia on edelleen ilman sähköä, mutta suurimmalle osalle sähköt ovat aamun myötä palautuneet.

Pahimmillaan Toholammilla oli yli 1000 taloutta ilman sähköä ja Lestijärvellä oli runsaasti talouksia ilman sähköä.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

– Asentajaryhmämme korjaavat ensin keskijänniteverkon tiedossamme olevat viat ja siirtyvät sen jälkeen pienjänniteverkon vikoja korjaamaan.

Puita tai oksia voi olla sähköjohdon päälle kaatuneina, sähköpylväitä osumia saaneena tai sähköjohtoja normaalia matalammalta. Näistä Verkko Korpela pyytää soittamaan pvikapäivystykseen, joka palvelee 24h numerossa 06 873 222.

Lisää aiheesta

Lyhyen, mutta voimakkaan puuskittaisen myrskyn myötä Keski-Pohjanmaan pelastuslaitos hoiti keskiviikkoillan aikana noin 30 vahingontorjuntatehtävää. Vahingot painottuivat Lestijokilaakson ja Perhonjokilaakson alueille; repeytyneitä kattopeltejä, tulvivia kellareita sekä rakennuksien, teiden ja sähkölinjojen päälle kaatuneita puita.

Myrsky riepotteli Lestijokilaaksoa.
Kommentoi Ilmoita asiavirheestä