Paikallisuutiset

Soiten järjestöavustukset haettavana tammikuussa - 100 000 euroa tarjolla

Järjestöavustuksilla tuetaan yleishyödyllistä toimintaa, joka edistää keskipohjalaisten ihmisten hyvinvointia, terveyttä ja turvallisuutta. Kuva: Eetu Kupulisoja

Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue Soite on päättänyt jakaa järjestöavustuksia. Järjestöavustuksilla tuetaan yleishyödyllistä toimintaa, joka edistää keskipohjalaisten ihmisten hyvinvointia, terveyttä ja turvallisuutta. Järjestöavustuksien haku avataan 15.1.2024.

Soite tukee järjestöavustuksilla toimintaa, joka tukee ja toteuttaa Soiten hyvinvointistrategian strategisia tavoitteita ja kriittisiä menestystekijöitä. Lisäksi avustettavan toiminnan tulee tukea ja täydentää hyvinvointialue Soiten järjestämisvastuulla olevia sosiaali- ja terveyspalveluja tai pelastuspalveluja ja toimia yhteistyössä näiden palvelujen kanssa.

Tänä vuonna haussa painotetaan digiä, yksinäisyyttä, mielenterveyttä ja terveysliikuntaa. Lisäksi kannustetaan järjestöjä kirjaamaan ja avaamaan toimintansa/palvelunsa Lähellä.fi tai palvelutietovarantoon (PTV).

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Soiten aluevaltuusto on hyväksynyt 100 000 euron määrärahan järjestöavustuksiin hyväksyessään talousarvion vuodelle 2024. Hyvinvointi- ja tulevaisuuslautakunnan päättää hyvinvointialueen järjestöavustusten jakamisesta määrärahojen ja kriteerien puitteissa.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä