Mihin käyttötarkoituksiin vakuudeton laina sopii?

Vakuudeton laina tarjoaa nopean ja joustavan rahoitusvaihtoehdon myös äkilliseen rahantarpeeseen. Kilpailuttamalla lainat voit löytää edullisen lainatarjouksen.
Vakuudeton laina tarjoaa nopean ja joustavan rahoitusvaihtoehdon myös äkilliseen rahantarpeeseen. Kilpailuttamalla lainat voit löytää edullisen lainatarjouksen. Kuva:

MAINOS - SORTTER -

Vakuudetonta lainaa haettiin keskimäärin noin 12 135 euroa vuonna 2021. Tiesitkö, että laina ilman vakuuksia sopii lähes mihin tahansa käyttötarkoitukseen?

Monet suomalaiset intoutuvat remontoimaan kotiaan tai vapaa-ajan asuntoaan kevään kynnyksellä. Remonttilaina onkin yksi kotimaisen lainavertailupalvelu Sortterin suosituimmista lainatuotteista.

Yhtä laillavakuudeton laina sopii myös autolainaksi, kodinkonelainaksi tai vaikkapa sisustuslainaksi uuden sohvan tai ruokailuryhmän hankkimiseen.

Kuinka paljon lainaa ilman vakuuksia voi sitten saada? Kilpailuttamalla lainat Sortterin kautta voit hakea vakuudetonta lainaa 1000–60 000 euroa.

Vakuudettoman lainan käyttökohteet

Laina ilman vakuuksia sopii niin isoihin kuin pieniin hankintoihin. Nopean hakuprosessin ansiosta se tuo apua myös äkilliseen rahantarpeeseen, kuten vaikkapa yllättäen hajonneen pesukoneen korvaamiseen.

Kannattaa kuitenkin muistaa, että lainojen hinnoissa on eroja. Vakuudettoman lainan myöntäminen merkitsee pankille suurempaa riskiä, joten sen vuoksi korot ovat yleensä hieman korkeammat kuin vakuudellisilla lainoilla.

Lainojen vertailu on keino säästää rahaa hakiessasi vakuudetonta lainaa haluamaasi käyttötarkoitukseen. 

 

1.      Hanki uusi kulkupeli autolainalla  

Tilastojen mukaan tyypillinen autolaina on noin 8000 euroa. Vakuudetonta autolainaa voi käyttää oman tarpeen mukaan, joten voit ostaa autosi käytettynä yksityiseltä, uutena autoliikkeestä tai tuoda sen ulkomailta.

Tiesitkö, että vakuudettoman autolainan lyhennys tapahtuu kätevästi tasaerissä? Siten sinun ei tarvitse murehtia autorahoituksen viimeistä maksuerää eli jäännöserää, joka voi olla jopa tuhansien eurojen suuruinen.

Autolainaa voi hakea myös rinnakkaishakijan kanssa, jolloin voit saada suuremman lainasumman paremmilla lainaehdoilla.

 

2.      Potkua korjaustöihin remonttilainalla  

Sortterin kautta kilpailutettu remonttilaina on suuruudeltaan keskimäärin noin 8000–10 000 euroa. Myönnetyllä lainasummalla rahoitetaan sekä materiaalihankintoja että itse remonttityön osuutta.

Remonttilaina sopii pieniin korjaustöihin ja isompiin remontteihin niin kotona kuin vapaa-ajan asunnolla.

Remontin rahoitus kannattaa varmistaa hyvissä ajoin ennen urakan aloittamista ja laatia alustava budjetti kokonaiskustannuksista. Remonttilainan sijasta voi hakea myös sisustuslainaa kodin pienimuotoisiin muutostöihin.

 

3.      Arjen välttämättömät hankinnat kodinkonelainalla 

Reistaileeko astianpesukone vai haaveiletko koko keittiön uusimisesta? Monet suomalaiset rahoittavat kodinkonehankintojaan osamaksulla, vaikka usein kulutusluotto tulisi kuluiltaan edullisemmaksi.

Vakuudeton laina on myös nopea ja mutkaton rahoitusvaihtoehto. Mikäli esimerkiksi jääkaappi hajoaa yllättäen, voi vakuudetonta lainaa saada nopealla aikataululla jopa saman työpäivän kuluessa hakemuksen jättämisestä.

 

4.      Yhdistä nykyiset lainat vakuudettomalla lainalla  

Onko sinulle kertynyt useita osamaksusopimuksia? Yksi suosituimmista vakuudettoman lainan käyttökohteista on lainojen yhdistäminen, jonka avulla voit rahoittaa uudelleen olemassa olevia kulutusluottoja, luottokorttivelkoja ja osamaksusopimuksia paremmin ehdoin.

Lainojen yhdistäminen tuo asiakkaillemme keskimäärin 277 euron kuukausittaisen säästön pienempien lainanhoitomenojen myötä. Pienempi kuukausierä muodostuu muun muassa pienemmästä korosta sekä paremmasta maksuaikataulusta.

Mitä suurempaa lainaa haet, sitä pienempi yhdistelylainan korko yleensä on.

Kilpailuta lainat ja valitse edullinen lainatarjous  

Vakuudettoman lainan hakeminen ja kilpailuttaminen Sortterin kautta on helppoa. Yhdellä hakemuksella voit saada useita lainatarjouksia, jotka esitetään aina edullisuusjärjestyksessä todellisen vuosikoron mukaan.

Lainan kilpailuttaminen ei velvoita sinua ottamaan lainaa, joten voit hyväksyä tai hylätä annetut lainatarjoukset.

Ainoana toimijana Suomessa myönnämme lainoille myösparhaan koron takuun.

Kilpailuta lainat jo tänään!