Pääkirjoitukset

Joni Mäki-Petäjän pääkirjoitus: ”Nyt kannattaa hetkeksi unohtaa keskipohjalainen vaatimattomuus ja miettiä asioita isosti”

Kitinkankaan kehittämishanke on pyörähtänyt käyntiin. Nyt kannattaa hetkeksi unohtaa keskipohjalainen vaatimattomuus ja miettiä asioita isosti.

Aikanaan uimahalli rakennettiin keskelle männikköä. Se on osoittautunut erinomaiseksi päätökseksi, vaikka sijaintipäätös tuolloin saattoi soraääniäkin kerätä.

Aikanaan uimahalli rakennettiin keskelle männikköä. Se on osoittautunut erinomaiseksi päätökseksi, vaikka sijaintipäätös tuolloin saattoi soraääniäkin kerätä. Tuskin kuitenkaan kukaan osasi kuvitella silloin, että Kitinkangas laajenee näin mittavaksi ja merkittäväksi hyvinvointikeskukseksi, joka liikuttaa huomattavasti isompaa joukkoa kuin vain kannuslaisia.

Kitinkangasta on laajennettu eri hankkeilla ja uusilla lajivalikoimilla vuosikymmenten ajan. Se on rakentunut hyvin pitkälle ilman mitään syvempää pohdintaa alueen kokonaisuudesta. Nyt hankkeen avulla hahmotetaan tulevaisuuden askelmerkkejä vuosien päähän.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Siisteys ja laatu tekemisessä ovat asioita, joita asukkaat, niin entiset kuin tulevat, arvostavat korkealle.

Kannattaa muistaa yhdistysten lisäksi myös eri yritykset, jotka sijaitsevat Kitinkankaan välittömässä läheisyydessä ja osa ihan Kitinkankaallakin. Heidät pitää ottaa avoimin mielin mukaan ajatusten vyöryyn.

Alueen markkinoinnissa voi varmasti tehdä paljon enemmän yhteistyötä ja myös yhtenäistää alueen ilmettä. Siisteys ja laatu tekemisessä ovat asioita, joita asukkaat, niin entiset kuin tulevat, arvostavat korkealle.

Mikä on sinun ideasi? Mitä Kitinkankaalle tarvitaan seuraavaksi? Entä 10 vuoden päästä?

Jokainen on varmasti huomannut työvoimapulan ja sen lonkerot ovat myös Lestijokilaakson riesana. Uudet asukkaat antavat koko ajan isomman arvon paikkakunnan vapaa-ajanpalveluille. Työpaikan perässä ollaan valmiita jopa hivenen liikkumaankin mutta vapaa-ajan palvelut halutaan pitää lähellä.

Pelkät hienot puitteetkaan eivät pelkästään riitä vaan tarvitaan myös henkilökuntaa ohjaamaan liikkujia, organisoimaan toimintaa ja ylläpitämään liikuntapaikkoja.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Kitinkankaalla on paljon mahdollisuuksia. Niihin kannattaa tarttua entistä tiukemmin.

Mikä on sinun ideasi? Mitä Kitinkankaalle tarvitaan seuraavaksi? Entä 10 vuoden päästä?

Lisää aiheesta

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä