Paikallisuutiset

Herttaset ja Kultatassut päivittivät Pyhän Yrjön tarinan – näytelmä esitetään maanantaina

Pyhän Yrjön tarina. Näytelmäprojektissa ovat mukana Melissa Märsylä (takana vasemmalla), Mari Salonen, Juuso Kurikkala, Teemu Vörlin, Olavi Toivanen, Roni Nikula, Akseli Kauppila, Viivi Uutela (edessä vasemmalla), Jasmin Koskela, Venla Vörlin, Siiri Katila ja Anetta Viitasalo. Lisäksi mukana ovat Taavi Isosaari, Tommi Vähätiitto, Otto Nybacka ja Kaapo Rekilä. Ohjauksesta vastaavat Minna Vörlin ja Susanne Keskisalo.
Pyhän Yrjön tarina. Näytelmäprojektissa ovat mukana Melissa Märsylä (takana vasemmalla), Mari Salonen, Juuso Kurikkala, Teemu Vörlin, Olavi Toivanen, Roni Nikula, Akseli Kauppila, Viivi Uutela (edessä vasemmalla), Jasmin Koskela, Venla Vörlin, Siiri Katila ja Anetta Viitasalo. Lisäksi mukana ovat Taavi Isosaari, Tommi Vähätiitto, Otto Nybacka ja Kaapo Rekilä. Ohjauksesta vastaavat Minna Vörlin ja Susanne Keskisalo. Kuva: Outi Yli-Arvo

Kannus

Outi Yli-Arvo

Lasten runoryhmä Herttaset ja Kannuksen Korvenkävijöiden Kultatassut esittävät yhteistyönä näytelmän Pyhän Yrjön tarina maanantaina 28. toukokuuta Kannuksen kirjastossa.

Kyseessä on muunnelma Yrjön tarinasta. Lasten näytelmässä Yrjö ei surmaakaan lohikäärmettä prinsessan pelastaaks

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä