Ihmiset 

Eero Joensuun soopelit elävät yhä ‒ turkis on kiertotalouden nerokas tuote, sanoo keittiön ja kamarin pikkumökistä ponnistanut elämäntapayrittäjä

Nimipäivä torstaina 18.5. Eero, Erkki, Eerik, Eerika, Erkka, Eerikki

Onnea! Eero Joensuu on pysytellyt Himangalla, mutta maailma on muuttunut valtavasti nimipäiväänsä viettävän yrittäjän elinaikana. Kuva: Kaisa Suomala

Eero Joensuun entisessä mökki-, nykyisessä kotirannassa meri liplattaa vapaana. Ei ole pitkäkään aika, kun jään alta vain 100 metriä rannasta nousi 14-kiloinen hauki.

Vuonna 1990 rakennettu talo on nykyisin vakituinen koti, jossa asumisesta Joensuu nauttii täysin rinnoin. Luonto on lähellä meren rann

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä