Aiotko nostaa kulutusluottoa? Muista vertailla lainatarjoukset

Kuva:

MAINOS - LENDERS.FI -

Lainamarkkinat ovat muuttuneet eikä perinteinen pankki ole enää ainoa kilpailukykyistä lainaa tarjoava rahoittaja.

Verkossa toimivat useat kymmenet rahoittajat ja ketterästi toimivat nettipankit tarjoavat luotettavia kohtuullisen koron kuluttajalainoja. Lainasummat voivat olla jopa kymmeniätuhansia euroja ja kilpailu lainatarjoajien välillä on kovaa.

Lainanhakijoille rahoitusyritysten kova kilpailu asiakkaista on ilouutinen. Edullista lainaa on saatavilla jopa ilman vakuuksia suoraan verkosta ja ilman erillisiä lainaneuvotteluja. Parhaimman kohtuullisen koron lainan voi löytää vain laajan lainakilpailutuksen avulla. Lue eteenpäin tietääksesi miten löydät vaivattomasti markkinoiden edullisimman suuren lainan.

 

Vaivaton lainojen kilpailutus säästää rahaa ja aikaa 

Perinteisesti lainoja on kilpailutettu erillisillä yhteydenotoilla pankkeihin ja rahoittajiin. Jokainen rahoituslaitos on pyytänyt täyttämään erilliset hakulomakkeet ja saatuja lainatarjouksia on pitänyt tämän jälkeen itse verrata toisiinsa.

Lainatarjoajien kilpailuttaminen yksi kerrallaan on erittäin vaivalloista ja aikaa vievää. Saatujen tarjouksien vertailu on niin ikään työlästä ja erittäin suurta tarkkuutta vaativa tehtävä, jossa saattaa helposti tulla virheellisiä tulkintoja. Lainavertailupalvelun tarjoama standardimuotoinen lainakilpailutus ja tuloksien vertailu on vaivatonta ja turvallista.

Täytä hakemus ja voit saada lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri rahoituslaitoksilta 

Lainavertailupalvelu teettää suuremmankin kuluttajalainan kilpailutuksen nopeasti kymmenillä eri lainatarjoajilla. Kilpailutuksen tuloksia voit tarkastella rauhassa ja vertailla tarjouksia toisiinsa täysin ongelmitta.

Kilpailutuksen teettäminen ei koskaan sido lainanhakijaa hyväksymään yhtäkään saatua tarjousta.

Lainavertailupalveluiden toiminta perustuu laajaan yhteistyöhön eri rahoittajien kesken. Kun vertailupalvelulla on sopimus useiden eri rahoituslaitosten kanssa, voi yhden hakemuksen avulla hakea lainaa useasta eri paikasta. Tämä nopeuttaa lainojen vertailua – jokaiselle rahoituslaitokselle kun ei välttämättä tarvitse lähettää enää omaa hakemusta.

Lainavertailupalvelun avulla voit hakeamyös isompaa, esimerkiksi 20000 euron lainaa ja saat varmasti kyseisen ajankohdan markkinatilanteen parhaimmat kuluttajalainatarjoukset vertailtavaksi.

Haettava lopullinen lainasumma kannattaa miettiä tarkkaan. Liian suurta lainaa ei kannata ottaa, jotta ei joudu turhaan maksamaan suurempia lainanhoitokuluja.

 

Käytä luotettavaa kilpailutuspalvelua kun haet lainaa 

Suurta lainaa ei pidä nostaa puolihuolimattomasti. Tarkka suunnitelmallisuus on lainan ottamisen perusta.

Tee tarkat laskelmat lainan käytöstä ja hae vain tarvittavan suuruista lainaa. Lainahakemusta varten tarvitset myös todisteen palkkatuloistasi tai muista säännöllisistä tuloista.

 

 

Suosittelemme aina laatimaan myös suunnitelmat lainan takaisinmaksusta realistisen kuukausilyhennyksen avulla. Lainan lyhennyksen jälkeen on oltava myös riittävästi rahaa käytettäväksi kaikkiin arjen menoihin.

Voit hakea lainaa täysin sähköisesti 

Lainakilpailutuksen saat teetettyä helposti käyttäenLenders.fi lainavertailupalvelua. Täytä kilpailutuksessa käytettävä sähköinen lomake huolellisesti, sillä virheelliset hakijatiedot voivat johtaa hylkäyksiin tai huonompiin lainatarjouksiin, kuin mitä oikein kirjatuilla tiedoilla voisit saada.

Emme voi liikaa korostaa saatujen tarjousten tarkkaa läpikäyntiä. Edullisimmat tarjoukset ovat tietysti tulosten kärjessä, mutta niidenkin välillä on eroja. Yksityiskohtaiset lainaehdot voivat paljastaa turhan kireitä lainaehtoja, joiden vuoksi toiseksi tai kolmanneksi halvin vaihtoehto onkin juurin sinun tilanteeseesi sopivampi vaihtoehto.

Tarkista lainan ehdot ennen lainatarjouksen hyväksymistä 

Tarkista halvimpien lainatarjouksien tiedoista esimerkiksi lainan ennenaikaisen maksamisen ehdot ja mahdolliset muut rajoitukset.

Lyhennysvapaiden kuukausien mahdollisuus on myös syytä tarkistaa lainaehdoista, sillä kaikki lainantarjoajat eivät niitä välttämättä tarjoa tai veloittavat suuria lisäkuluja lyhennysvapaista kuukausista.

Älä hae lainaa enempää kuin tarvitset 

Haluamme valmistaa, että saat riittävän suuren lainan kohtuullisella korolla ja sinulle sopivilla lainaehdoilla. Varaa tämän vuoksi riittävästi aikaa lainatarjouksien lukemiseen ja peilaa saatuja tarjouksia omaan elämäntilanteeseesi sekä tulevaisuuden suunnitelmiisi.

 

 

Huomioi lainan takaisinmaksua suunnitellessasi myös mahdolliset tulevaisuuden yllätykset. Takaisinmaksua ei kannata koskaan suunnitella liian lyhyeksi, jos omien tulojen riittävyydestä ei ole varmuutta.

Lainaa ei myöskään kannata nostaa enempää kuin oikeasti tarvitsee.

 

Toteuta unelmasi ja noudata takaisinmaksusuunnitelmaa 

Lainan ottaminen tuo mukanaan sekä mahdollisuuksia että velvollisuuksia. Valittuasi lainakilpailutuksen tuloksista itsellesi parhaimmat lainaehdot tarjoavan ison lainan, saat yleensä rahat hyvin nopeasti käyttöösi – mahdollisesti jopa saman arkipäivän aikana.

Noudata aiemmin laatimiasi suunnitelmia ja toteuta lainarahalla unelmasi. Muista kuitenkin samalla seurata tarkkaan takaisinmaksusuunnitelmaa. Otettu laina on myös maksettava takaisin ajallaan.