Kodinomaista palveluasumista ikääntyneille idyllisessä MirjamTuvassa Toholammilla

Tervetuloa MirjamTupaan, missä ikääntyneet löytävät kodin lämmön ja välittämisen. Tarjoamme ainutlaatuisen asumiskokemuksen, johon yhteisöllisyys ja hyvä hoito muodostavat vahvan perustan. Kodinomaisuus on meille sydämen asia – tilavat huoneet, viihtyisät oleskelutilat ja ystävällinen henkilökunta luovat lämpimän ilmapiirin.

Kauniina päivinä asukkaat voivat nauttia ulkoilusta suojaisalla terassilla.

Sijaitsemme kauniissa maaseutuympäristössä omakotitaloalueella, Toholammin keskustan välittömässä läheisyydessä. Kauniina päivinä voimme nauttia ulkoilusta suojaisalla terassilla. Täällä jokainen päivä on mahdollisuus nauttia elämästä ja jakaa iloa yhdessä muiden asukkaiden kanssa.

Ammattitaitoista ja turvallista hoitoa

Panostamme asukkaidemme hyvinvointiin yksilöllisellä ja ammattitaitoisella hoidolla. Jokainen asukas on meille tärkeä, ja heidän tarpeidensa ymmärtäminen on ykkösasiamme. Henkilökuntamme on sitoutunut luomaan turvallisen ja lämpimän ympäristön, missä jokainen tuntee itsensä arvostetuksi.

Mukavilla retkillä ja tapahtumilla ikimuistoisia hetkiä ja vaihtelua arkeen

Järjestämme monipuolisia retkiä ja tapahtumia, jotka tuovat iloa ja vaihtelua arkeen. Musiikin ystävät voivat nauttia konserteista, joissa tunnelma on täynnä harmoniaa ja lämpöä. Kirkossa käynti tarjoaa mahdollisuuden hengelliseen yhdessäoloon ja rauhoittumiseen.

Pienet luontoretket ja -hetket tuovat vaihtelua arkeen.
Muotinäytökset tuovat väriä ja tyyliä asukkaiden päivään.

Muotinäytökset ovat osa meidän monipuolista ohjelmaamme, tuoden väriä ja tyyliä päivään. Asukkaat voivat inspiroitua ja jakaa yhdessä hetken muodin lumoissa. Leivontapäivät herättävät aisteja ja tuovat yhteisön yhteen leipomisen ilon äärelle – herkullisten tuoksujen ja yhdessä tekemisen riemun kautta.

Leivontapäivänä MirjamTuvassa asukkaiden aisteja herättelevät herkulliset tuoksut.

Näillä retkillä ja tapahtumilla pyrimme luomaan ikimuistoisia hetkiä, jotka vahvistavat yhteishenkeä ja tuovat iloa jokaiseen päivään. Tervetuloa nauttimaan monipuolisesta ohjelmastamme ja löytämään uusia, mukavia hetkiä yhdessä muiden asukkaiden kanssa!

MirjamTuvan asumispalvelut

Viihtyisät oleskelutilat luovat lämpimän ja kodikkaan ilmapiirin.

Asumispalveluyksikkö MirjamTupa on tarkoitettu ikäihmisille, jotka tarvitsevat apua esimerkiksi lääkehoidossa tai päivittäisissä toiminnoissa. Me tarjoamme ikäihmiselle turvallisen ympäristön elää täysin omanlaista elämää sekä kuntouttavaa arkea.

Vuorohoitomahdollisuus MirjamTuvassa

Vuorohoito on tarkoitettu määräaikaiseen asumiseen esimerkiksi omahoitajan vapaapäiviksi tai kuntoutumisen ajaksi.

MirjamTupa tarjoaa myös kotipalveluita

Laadukas kotipalvelumme ikääntyneille tarjoaa yksilöllistä huolenpitoa ja tukea myös kotiin. Ammattitaitoiset hoitajamme ovat omistautuneita asiakkaidemme hyvinvoinnille ja turvallisuudelle.

Tarjoamme päivittäisiä avustustehtäviä, kuten ruoanlaittoa, siivousta ja henkilökohtaista hygienia-apua, varmistaen samalla asukkaidemme mukavuuden ja itsenäisyyden. Laaja palvelukirjo mahdollistaa yksilöllisten tarpeiden huomioimisen, oli kyseessä sitten lääkehoidon tukeminen, kauppa-asioiden hoitaminen tai seuranpito.

Valitsemalla kotipalvelumme valitset kumppanin, joka ymmärtää yksilölliset tarpeet ja luo turvallisen ja huolehtivan ympäristön. Yhdessä rakennamme vahvan perustan ikääntyneiden hyvinvoinnille ja arvokkaalle arjelle omassa kodissa.

Videolla esittelemme tilojamme ja yhteisiä tapahtumiamme. Mukana on myös asukkaan kokemuksia MirjamTuvassa asumisesta.

Tule tutustumaan MirjamTupaan, jossa voit kokea hyvän yhteishenkemme ja löytää uuden kodin, jossa ikääntyminen on elämän rikastuttava vaihe.

Yhdessä rakennamme merkityksellistä ja onnellista arkea – tervetuloa perheeseemme!

MirjamTupa Oy

Ronkaisentie 1

69300 Toholampi

Sähköposti: mirjamtupa@gmail.com

Puh. 044 974 3428

Suvi Savimäki

Puh. 044 587 5754

Nettisivut: www.mirjamtupa.fi

Facebook: MirjamTupa Oy

Instagram: mirjamtupa_oy