Lainakilpailutus ja lainojen vertailu säästävät rahaa

Kuva:

MAINOS - LAINAA.COM -

Lainarahan käyttö on kuin vaivihkaa hiipinyt arkiseen taloudenhoitoon. Välttämättömien hankintojen osalta lainarahan käyttö on toki täysin perusteltua. Uusi kulkuväline, oli se sitten sähköpyörä tai -auto, helpottaa töihin kulkemista ja energiansäästöjä tuova remontti ovat esimerkkejä hyvistä lainarahan käyttökohteista, kunhan muistaa aina kilpailuttaa lainan. Älä anna lainakulujen syödä käyttövarojasi tarpeettomasti.

Lainarahan tarjoajia on kymmenittäin. Rahoitusyritysten ja pankkien lainakorot vaihtelevat markkinatilanteen sekä hakijan taustatietojen mukaan. Vain ja ainoastaan kilpailuttamalla lainan saat selville parhaan mahdollisen lainatarjouksen.Lainaa.comin helppo lainahakemus kilpailuttaa tarvitsemasi lainan jopa 40 pankin ja rahoitusyrityksen kesken yhden helpon sähköisen lomakkeen avulla. Ei ole oikeastaan mitään syytä, miksi lainakilpailutusta ei kannattaisi tehdä.

Miten lainakilpailutus kannattaa tehdä?

Lainarahan kilpailuttaminen itsenäisesti tarkoittaa käytännössä suoria yhteydenottoja useisiin lainatarjoajiin ja tarjouksien pyytämistä jokaiselta erikseen. Tämä on hyvin työläs tapa kilpailuttaa laina. Tuloksien vertailu saattaa myös osoittautua hankalaksi ja aikaa vieväksi. Yksinkertaisen helppo ja samalla luotettava tapa kilpailuttaa laina on käyttää siihen erikoistunutta Lainaa.com verkkopalvelua.

Voit yhdellä sähköisellä lomakkeella teettää lainakilpailutuksen jopa 40 eri pankin ja rahoitusyrityksen kesken täysin ilmaiseksi. Avoimesti toimiva Lainaa.com saa palkkion jokaisesta palvelun kautta solmitusta lainasopimuksesta, mikä mahdollistaa kuluttajille ilmaisen lainakilpailutus- ja lainavertailupalvelun ylläpitämisen ja kehittämisen.

Kilpailutuksessa käytettävät tiedot kannattaa kirjata huolella hakulomakkeelle. Virheelliset tiedot voivat johtaa huonoihin tarjouksiin tai koko hakemuksen hylkäämiseen. Lainan hakeminen yhdessä toisen hakijan kanssa mahdollistaa edullisempien lainakorkojen saamisen. Tämä sopii hyvin niihin tilanteisiin, kun ollaan esimerkiksi tekemässä hankintoja puolisoiden yhteisomistukseen.

Kilpailutettava lainasumma kannattaa miettiä tarkkaan, ja samoin maksuaikataulu. Lainaa.comissa on mahdollista kilpailuttaa suurimmillaan 60 000 euron laina jopa 20 vuoden takaisinmaksuajalla. Pidempi takaisinmaksuaika kasvattaa lainan oheiskuluja, mutta toisaalta se mahdollistaa pienemmät kuukausierät, jolloin jää enemmän käyttörahaa arjen menoihin.

Kilpailutuksen tuloksia tarkastellessa on otettava huomioon myös lainaehdot. Kannustamme jokaista lainakilpailutuksen teettäjää vertailemaan korkokustannusten ohella myös yksityiskohtaisia lainaehtoja, joissa määritellään esimerkiksi mahdollisuus lyhennysvapaisiin kuukausiin. Halvin lainatarjous saattaa sisältää lainehdoissaan rajoituksia, joiden vuoksi saattaakin olla parempi valita toiseksi tai kolmanneksi edullisin laintarjous joustavien lainaehtojen vuoksi.

Valitse avoin ja luotettava lainakilpailutuspalvelu

Lainakilpailutus Lainaa.com palvelussa tarjoaa mahdollisuuden löytää markkinoiden edullisin laina laajan kilpailutuksen ansiota. Palvelun missiona on auttaa lainakilpailutuspalvelun käyttäjiä säästämän lainakuluissa mahdollisimman edullisen lainatarjouksen avulla.

Mikäli omaat jo entuudestaan useita lainoja, voit saada välittömästi huomattavia säästöjä Lainaa.comin yhdistelylainakilpailutuksen avulla. Kohtuullisen koron yhdistelylainalla maksetaan vanhat korkeakorkoiset lainat pois ja jatkossa lyhennät vain yhtä lainaa.Yhdistä lainat ja säästä rahaa käyttäen yhdistelylainakilpailutuksemme avulla löytyvää edullista yhdistelylainaa.

Palvelumme käyttö ei koskaan veloita ottamaan lainaa kilpailutuksen teettämisen jälkeen. Voit rauhassa tutkia lainakilpailutuksen tuloksia ja päättää joko hylätä saadut tarjoukset tai valita niistä itsellesi sopivimman. Kilpailutuksen voi myös aina teettää uudestaan käyttäen esimerkiksi erilaista takaisinmaksuaikaa.

Esitämme lainakilpailutuksen tulokset helposti vertailtavassa muodossa. Tärkein vertailukriteeri on todellinen vuosikorko, joka sisältää sekä nimelliskoron että lainan muut kulut, kuten avausmaksun ja tilinhoitomaksut.

Lainan ottamiseen liittyy aina riskejä ja velvollisuuksia, joista muistutamme asiakkaitamme. Laadukas lainakilpailutuksemme ja helppo lainatarjousten vertailu tekevät lainan valitsemisen palvelumme kautta luotettavaksi ja turvalliseksi. Lainaa.com palvelun avulla vältyt yllätyksiltä ja ylisuurilta lainakoroilta.

Tutustu myös samalla muihin säästöpalveluihimme osoitteissaInsured.fi sekäSähköt.net ja katso, kuinka paljon reilummin voit säästää arjen raha-asioissasi!

Sisällöntuotanto: SEOSEON Digitoimisto