torstai 18.8.2022 | 19:01
Tilaa lehti
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
UUTINEN | KP24

Raitti paljastaa lisää ostoskylään tulevia liikkeitä

Ma 7.5.2018 klo 07:04

Kalajoen Hiekkasärkille valmistuvasta Ostoskylä Raitista kerrotaan, että sen kaikki liiketilat on nyt vuokrattu.

Täytetyistä leivistä tunnettu pikaruokaketju Subway avataan Raittiin. Ravintolaa tulevat pyörittämään yrittäjäpariskunta Sari ja Jari Harju, jotka avaavat jo kuudennen ravintolansa.

– Odotamme innolla uuden Subwayn avaamista Kalajoelle, iloitsee Jari Harju.

– Olimme jo pidemmän aikaa tutkineet mahdollisuuksia ravintolan avaamiseen Kalajoella ja Ostoskylä Raitti tuli meille juuri sopivaan aikaan ja paikkaan – ravintolamme on nyt sekä Hiekkasärkkien sydämessä että 8-tien matkailijoiden ulottuvilla, hän jatkaa.

Pikaruokaketjun brändiuudistuksen myötä Kalajoelle avataan yksi Suomen ensimmäisistä ketjun ravintoloista uudistetulla ilmeellä. Uusista tuotteista on tulossa valikoimaan esimerkiksi täysin vegaaninen leipä.

Lisäksi Fiskars Finland avaa Garden Pop-upin, ja Raitti Shopista puolestaan löytyy merkkituotteita aina vaatteista ja sisustamisesta koruihin sekä lemmikkieläinten valjaisiin asti.

Ostoskylään avataan myös Hiekkasärkkien toinen käteisautomaatti.

Muita liikkeitä ja palveluita ovat Usport Finland Oy, Iittala-Outlet, M-Market Heidin kauppa, italialaisravintola Sigrid’s, Pisa Desiginin Aito Shop, Raahen kännykkäkauppa, vaateliike Unelmien Putiikki ja SuperPark.

//klo 07.00 uutisesta poistettu erheellinen tieto avajaispäivästä.

#