tiistai 24.5.2022 | 12:39
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Hyvä lähti kiertämään – Kannuksen Ärrä lahjoitti 1000 euroa Kannuksen Uralle

Joni Mäki-Petäjä
Ti 25.1.2022 klo 20:39

Kannuksen R-kioski lahjoitti Kannuksen Uralle 1000 euroa. Lahjoitus on osa Ärrä tekee hyvää paikallisesti -ohjelmaa. Kannuksen Ärrällä on ruokatuotteiden myynti kasvanut eniten koko Suomessa. Kannuksen Ärrän yrittäjä Henna Jussinniemi sai valita yhdistyksen kenelle summan lahjoittaa.

– Urheiluseuratoiminta on tärkeää paikallisesti ja oli luonnollista valita juuri Kannuksen Ura. Urheiluseuratoiminnassa liikkuu paljon kannuslaisia lapsia ja nuoria ja halusimme olla Uraa omalta osaltamme tukemassa, Jussinniemi taustoittaa.

Kannuksen Uran puheenjohtaja Elina Itäniemi oli vastaanottamassa lahjoitusta.

– Tämä on suunnattoman hieno asia, että paikallinen yrittäjä tukee Kannuksen Uran toimintaa. Lämmittää mieltä oikein kovasti. Tulemme käyttämään summan nuorten kesätyöllistämiseen seurassa. Sitä kautta hyvän kierre jatkuu ja menee juuri nuorille, Itäniemi kertoo.

Kannuksen Ärrällä on saanut ruokatuotteita enenevässä määrin huhtikuun remontin jälkeen.

– Hodarit ja lihapiirakat ovat olleet ne hittituotteet. Myös täytetyt croissantit ja sämpylät ovat menneet hyvin kaupaksi, Jussinniemi kertoo.

Kannuksen Ärrä on ilmoittautunut jo seuraavaan ruokatuotteiden myyntikampanjaan, jossa myös on mahdollista samalla saada Kannuksen Uralle lisäeuroja.

– Se vaatisi tietenkin taas reilusti kasvua myynnissä, mutta ilman muuta lähdimme mukaan, Jussinniemi vinkkaa.

#