perjantai 3.12.2021 | 09:04
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

80 prosentin rokotekattavuuteen on vielä matkaa – Katso tästä perjantain tiedot

Soiten alueella koronarokotuksien osalta on siirretty painopistettä walk in -rokotuksiin. Keski-Pohjanmaan maakunnan kunnissa tavoiteltuun 80 prosentin rokotekattavuuteen on vielä matkaa.

Sanni Aho
Pe 8.10.2021 klo 16:00

Keski-Pohjanmaan maakunnassa rokotuskattavuus yli 12 vuotta täyttäneiden joukossa ei vielä täyty yhdessäkään kunnassa. Tässä perjantain rokotetilanne maakunnan kunnissa.

Ikäryhmittäin 30-34 -vuotiaista on Halsualla rokotettu 52,9 prosenttia, kun taas naapurikunnassa Lestijärvellä saman ikäryhmän henkilöistä ensimmäisen annoksen on saanut 91,7 prosenttia. Laiskinta rokotteiden ottaminen on ollut Perhossa, jossa 74,2 prosenttia yli 12 vuotta täyttäneistä on rokotuksen ottanut.

Lähimpänä 80 prosentin rokotekattavuutta on Toholampi, jossa 76,2 prosenttia yli 12 vuotiaista on saanut molemmat koronarokotukset.

Ilman ajanvarausta rokotuksen saa lauantaina Kannuksen terveyskeskuksessa, Kokkolan Citymarketissa, Perhonjokilaakson rokotuskeskuksessa Vetelissä ja Kokkolassa Prismassa. Katso ajankohtaiset tiedot täältä.

Koronaepidemia ryöpsähti Keski-Pohjanmaalla: Yksi potilas tehohoidossa, henkilökuntaa sairastunut ja jäljityskapasiteetti kuormittunut – "Uusia rajoituksia ei ole toistaiseksi olemassa eikä näköpiirissäkään", sanoi johtajaylilääkäri Pirjo Dabnell

#