maanantai 20.9.2021 | 08:40
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Kulttuuri

Unohdettuja asioita Eskolassa ensi kesänä – Arto Ojakankaan (1954-2020) käsikirjoituksen on sovittanut näyttämölle kesäteatterin työryhmä

Joni Mäki-Petäjä
Pe 19.3.2021 klo 10:47

Olet lukenut 1/5 ilmaista artikkelia.

Eskolan kesäteatterin tuleva näytelmä on Unohdettuja asioita. Arto Ojakankaan (1954-2020) käsikirjoituksen on sovittanut näyttämölle Eskolan kesäteatterin työryhmä.

Onnilla ei mene hyvin, ei alkuunkaan. Ihan kuin työttömyydessä ei olisi tarpeeksi, perhe järjestää yllätyksen toisensa perään. Kuinka paljon draamaa voikaan yhden miehen elämään mahtua! Kirsikkana kakun päällä on anoppi, jonka omaishoitajaksi Onni joutuu olosuhteitten pakosta ja ehdottomasti vastoin toiveitaan. Vaan muistamaton mummo saattaakin muistuttaa niistä unohdetuista asioista, jotka elämässä ovat kaikkein tärkeimpiä…

Näytelmä ei väistä vaikeitakaan teemoja, mutta päällimmäisenä kulkee tuttuun tapaan hurtti huumori.

Esitykset ovat heinäkuussa 2021. Liput tulevat varattavaksi huhti-toukokuussa 2021

Esitykissä tullaan noudattamaan huolellisesti voimassa olevia rajoituksia, jotka voivat vaikuttaa muun muassa kerralla näytökseen otettavaan katsojamäärään.

Eskolan kesäteatterin tuottaa Eskolan Kyläyhdistys ry. Teatteriruokailuista vastaa perinteiseen tapaan Eskolan Kyläpalvelu Oy ja Lounasruokala Pikku-Pässi.

Viime vuoden esitys Osuuskaupan Maria jouduttiin perumaan koronatilanteen vuoksi ja kyseinen näytelmä on sen verran suuri produktio, että se säästetään säästämme sen ”varmempaan” aikaan.

#