sunnuntai 16.5.2021 | 12:59
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Urheilu

Väliviirteen ja Mutkalammin miehet vauhdissa – Aapo Lokasaari ja Jukka-Pekka Pelto-Arvo juhlivat salibandyn Suomen Cupin voittoa

Joni Mäki-Petäjä
To 25.2.2021 klo 18:00

Olet lukenut 1/5 ilmaista artikkelia.

Seinäjoen Peliveljet voitti viikonloppuna salibandyn Suomen Cupin. Finaalissa taipui Nokian KrP maalein 6-5. SPV:n voittajajoukkueessa pelasivat mm. Kannuksen Uran kasvatti Jukka-Pekka "Jukkis" Pelto-Arvo ja Himangan Pallon kasvatti Aapo Lokasaari. Aapo, 21, on kotoisin Lohtajan Väliviirteeltä.

Riihimäellä pelatussa ottelussa SPV oli toisessa erässä takaa-ajajana maalein 1–4, mutta käynnisti kirin Jari Hankkion ja Juuso Keskisen täysosumilla. Päätöserässä Aapo Lokasaari tasoitti ennen kuin Henri Urmas ja Hankkio veivät seinäjokelaiset karkumatkalle. Nokian KrP:n Nico Jonaeson kavensi vielä pari minuuttia ennen loppua, mutta SPV ei taipunut.

Mestaruus oli SPV:lle toinen, kun edellisen kerran Cupin mestaruuskannua nostettiin tasan kymmenen vuotta sitten kaudella 2010-2011. Mestaruuspokaalin ja kultaisten mitalien lisäksi SPV lunasti voitolla itselleen 10 000 euron palkintorahan. SPV pelaa myös tulevan syksyn Super Cupissa, jossa F-liigan ja Suomen Cupin mestarit kohtaavat uuden kauden kynnyksellä.

#