lauantai 28.3.2020 | 17:35
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Naisyrittäjillä riittää ideoita Lestijokilaaksossa – Ruusunen ja Hiusateljé jatkavat yhteistyötä, katso kuvat muotikuvauksista!

Joni Mäki-Petäjä
To 26.3.2020 klo 11:20 | päivitetty pe 08:47

Olet lukenut 1/5 ilmaista artikkelia.

Kannus, Toholampi

Kukkatalo Ruusunen ja Kannuksen Hiusateljé tekevät yhteistyössä muotikuvauksia, jota he hyödyntävät muun muassa markkinoinnissa. Viime syksynä yritykset järjestivät jo yhdessä muotinäytöksen Paussin Paikassa.

Ruususen kautta tulevat vaatteet ja Hiusateljè tekee kampaukset. Kuvaukset tapahtuivat Toholammin Härkänevalla Iida Nylanderin toimesta. Karen Hagqvist mediatoimisto Karenjohannasta on hoitanut mainonnan ja on myös mukana valokuvauksissa.

– Haimme somen kautta malleja kuvauksiin, ja hakemusten määrä yllätti meidät positiivisesti, yrittäjät Liisa Hovila ja Tarja Borén-Karppi naurahtavat.

Mallivalintoihin vaikuttivahvasti paikallisuus. Malleina toimivat Mari Mäkelä, Marja Huuki, Päivi Latomaa ja Jorma Peltokangas.

– Tarkoitus on tällä saada paikalliseen yrityselämään säpinää. Meillä on täällä paljon potentiaalia, Hovila ja Borén-Karppi vakuuttavat.

Alun perin naisten yhteistyö lähti liikkeelle Hovilan oltua Borèn-Karpin kampaamopenkissä.

– Siinä sitä puhutaan monenlaista ja yhteistyö lähti liikkeelle, naisyrittäjät kertovat.

Koronaepidemian aikaan muotinäytöstä ei olisi voinutkaan toteuttaa, joten brändistailauskuvaukset osuivat hyvin ajankohtaan.

Hiusateljèssa on tullut jonkin verran peruutuksia epidemian aikana, mutta tilalle on saatu uusia asiakkaita. Myöskään Ruususessa ei epidemia ole vielä näkynyt dramaattisesti.

– Meillä on tässä hautauspalvelu myös, joten tulemme todennäköisesti olemaan auki joka tapauksessa, koska olemme yhteiskunnan näkökulmasta kriittisellä alalla, Hovila kertoo.

Kaikkein kaikkiaan naisyrittäjät katsovat tulevaan luottavaisin silmin kaikesta huolimatta.

– Tämä on yrittäjälle siinä mielessä tuttua, että meidän tulee nopeasti muutenkin keksiä ideoita ja kehittää toimintaa. Ihan helposti emme kaadu.

Myös seuraavat muotikuvaukset on jo sovittu. Kuvauspaikat tulevat olemaan ulkona tuttujen maamerkkien luodessa puitteet.

Tämä on yrittäjälle siinä mielessä tuttua, että meidän tulee nopeasti muutenkin keksiä ideoita ja kehittää toimintaa.

#