lauantai 4.7.2020 | 13:00
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Jani Tervola Kannuksen yrittäjien puheenjohtajaksi

Ma 2.12.2019 klo 09:00

Olet lukenut 1/5 ilmaista artikkelia.

KANNUS

Kannuksen Yrittäjät valitsi viime viikolla pidetyssä syyskokouksessaan puheenjohtajaksi Jani Tervolan ja varapuheenjohtajaksi Eero Pihlajaniemen. Yhdistyksen hallitukseen valittiin uutena jäsenenä Marika Pihlajakangas. Vanhoina hallituksen jäseninä jatkavat Jorma Ronkainen, Ari Tiittanen, Anette Huhta ja Jyrki Veijola, joka toimii rahastonhoitajana ja kirjanpitäjänä.

Yhdistyksen organisoimia tapahtumia päätettiin vuoden 2020 toimintasuunnitelmaan seuraavasti: Äijäpäivät syksyllä, Kauppapäivät keväällä ja syksyllä sekä Kannuksen Kesäpäivät kesäkuussa laajalla. Kesäpäivät-tapahtumaa varten puheenjohtaja muodostaa hallituksen jäsenistä työryhmän, joka nimetään myöhemmin. Todettiin yhdistyksen talouden olevan vakaa mutta pieni, siksi ilman erillistä varainhankintaa ei suuria tapahtumia voida toteuttaa. Sellainen on esimerkiksi Kannuksen Kesäpäivät-tapahtuma, jota ei pelkästään talkoovoimin ja yhdistyksen omin varoin voida toteuttaa.

Lisäksi päätettiin suunnitella uutta koko kaupunkia hyödyttävää kehittämishanketta vuosille 2020-2021 päättyneen Lestijokilaakso Eläväksi -hankkeen hyviä tuloksia hyödyntäen ja jalostaen. Hankkeen keskeiset teemat olisivat uusien toimintamallien luominen ja yhteisöllisyyden vahvistaminen yrittäjien, yhdistystoimijoiden ja kaupungin kesken, taloudellisesti ja toiminnallisesti kaikkia hyödyttävällä tavalla. Päätettiin, että yhdistys alkaa viipymättä valmistelemaan yleishyödyllisen kehityshankkeen hakemista yhdessä YritysKannus Oy:n Ville Honkalan kanssa.

#