Paikallisuutiset

Palveleva kylä kiinnostaa – jokainen eskolalainen on potentiaalinen Eskola-opas

Koulu vuokralla. Lapinjärven kunnan etäkouluna toimivan Eskolan koulun kolmivuotinen kokeiluhanke on puolivälissä, mutta mukana olevat kunnat eli Lapinjärvi ja Kannus päättävät sopimuksesta erikseen joka lukuvuodelle. 14 oppilaalla on opettaja ja koulunkäynnin ohjaaja. Miia Tiilikainen (etualalla) sanoo, että ryhmä on sopiva kun sen pystyy yksi opettaja hoitamaan.
Koulu vuokralla. Lapinjärven kunnan etäkouluna toimivan Eskolan koulun kolmivuotinen kokeiluhanke on puolivälissä, mutta mukana olevat kunnat eli Lapinjärvi ja Kannus päättävät sopimuksesta erikseen joka lukuvuodelle. 14 oppilaalla on opettaja ja koulunkäynnin ohjaaja. Miia Tiilikainen (etualalla) sanoo, että ryhmä on sopiva kun sen pystyy yksi opettaja hoitamaan. Kuva:

Kun asuu kylässä, jossa palveluita tuotetaan innovatiivisella tavalla, voi varautua siihen, että kysymyksiä tulee. Tämän on huomannut moni eskolalainen.

Kylän kehittämistä työkseen koordinoiva projektipäällikköMiia Tiilikainen, huomisesta lähtien myös kyläyhdistyksen toiminnanjohtaja, on kokenut ja h

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä