perjantai 24.5.2019 | 09:21
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Uusia jäseniä Roiman johtokuntaan

Lestijoki+
Ma 3.12.2018 klo 13:20

HIMANKA

Roimalaiset kokoontuivat seurantalolla syyskokoukseen, joka toi joitain muutoksia seuran johtoon. Puheenjohtajat Juha Tuliniemi ja Kari Högbacka sekä taloudenhoitaja Mikko Lauri jatkavat. Mutta seuran sihteeri vaihtui, sillä kaksi vuotta pestiä hoitanut Katri Pelto-Arvo ilmoitti jo kesällä, ettei hän ole enää käytettävissä. Tehtävää aikaisemmin 80-luvulta asti hoitanut Eero Kinare lopulta suostui ottamaan vuoden pestin vielä.

Aivan uusina jäseninä johtokuntaan valittiin Tuija Tuorila, joka on jo ansiokkaasti hoitanut OKM:n tukemaa ”Roimasti kivaa” – hankeprojektia, seuran valmennustoiminnan ja lajivalikoiman kehittämiseen.

Toisena uutena valittiin Joonas Joensuu, joka on ollut käynnistämässä ja kehittämässä seuraan kokonaan uutta lajia eli maastopyöräilyä.

Nuorisojäseneksi valittiin Saku Sipi (15 v). Sipi ei ole virallisesti johtokunnan jäsen, mutta tuo nuorten näkemyksiä ja ajatuksia päätöksentekoon.

Entisistä johtokunnassa jatkavat Jari ja Sanna Sipi, Paula Hakkarainen, Katja Tuliniemi ja Antti Hovila.

Toimintasuunnitelma 2019 hyväksyttiin. Painopisteinä ovat hyvää nousuun taas lähtenyt lentopallo, vakaasti toimiva jousiammunta ja nyt kokonaan uutena lajina käynnistyvä maastopyöräily.

Beach-volley ja kuntourheilu ovat kuvassa mukanamyös edelleen.

Myös talousarvio hyväksyttiin ja tavoitteena pitää talous vakaana.

Tehtiin päätös jatkaa OKM:n ”Roimasti kivaa” – hanketta toisenkin vuoden osalta kun se on kaksivuotinen.

Talon remontointikin jatkunee nyt sisätilojen ja erityisesti salin pintaremontilla.

#