maanantai 22.4.2019 | 22:08
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Tänään julkaistut verotiedot paljastavat parhaiten ansainneet – Keskipohjalaiskärjestä löytyy yritysjohtajia, apteekkari ja pankinjohtaja

Minna Mustonen Lestijoki+
To 1.11.2018 klo 09:18 [päivitetty to 09:46]

Kysymykseen siitä voiko työtä tekemällä rikastua, voinee vastata, että kyllä voi. Ainakin osa keskipohjalaisistakin on voinut. Ansiotulolistan kärjessä on tuttuun tapaan yritysjohtajia, pankinjohtaja ja apteekkari.

Tänään julkaistut verotiedot ja suurimmat ansiotulot paljastavat sen, että kärkipaikkaa suurimmilla ansiotuloillaan pitää KPO-konsernin toimitusjohtaja Kim Biskop yli neljänsadantuhannen euron vuosiansioillaan.

Keskipohjalaisittain seuraavaksi eniten on tienannut Joonas Nikula, työterveyshuollon erikoislääkäri ja Lumpio Oy:n toimitusjohtaja. Hänen ansiot viime vuodelta olivat 362 000 euroa ja kolmannella sijalla on osuuskauppa KPO:n market-toimialajohtaja Antti Paananen lähes 350 000 euron vuosiansioilla.

Kannuksen apteekkari Marja Korpi ylsi listoille parhaiten ansainneena keskipohjalaisnaisena, hänen ansiotulonsa olivat viime vuodelta reilu 340 000 euroa.

Viidenneksi eniten viime vuonna ansaitsi Kimmo Peuranto Keski-Pohjanmaan Osuuspankin toimitusjohtajana, hänen ansiotulot olivat 275 000 euroa.

Lue täältä lisää:

Suurimmat ansiotulot Keski-Pohjanmaalla

Suurimmat tulot Keski-Pohjanmaalla

Suurimmat pääomatulot Keski-Pohjanmaalla

#