Paikallisuutiset

Kannustalo juhli ja kahvitti Raimon päivänä

Ensimmäinen talotoimitus lähti 40 vuotta sitten

Tuulimylly Onneli ja Anneli -elokuvasta. Kannustalo Oy:llä juhlittiin lättyjen ja munkkikahvin kera keskiviikkona testitalon valmistumista 40 vuotta sitten. Toimitusjohtaja Mika Uusimäki (vasemmalla), neljä vuotta sitten eläkkeelle jäänyt myyntipäällikkö Aimo Jukkola ja melkein 40 vuotta Kannustalon palkkalistoilla ollut puuseppä Jukka Högbacka. 
– Arkkitehdit ovat suunnitelleet leikkimökit ja tuulimyllyn, ja minä olen toteuttanut ne sitten oman mielen mukaan, naureskeli Högbacka, joka on toteuttanut kymmeniä Kannustalon leikkimökkejä ja pienoismallien mallikappaleita.
Tuulimylly Onneli ja Anneli -elokuvasta. Kannustalo Oy:llä juhlittiin lättyjen ja munkkikahvin kera keskiviikkona testitalon valmistumista 40 vuotta sitten. Toimitusjohtaja Mika Uusimäki (vasemmalla), neljä vuotta sitten eläkkeelle jäänyt myyntipäällikkö Aimo Jukkola ja melkein 40 vuotta Kannustalon palkkalistoilla ollut puuseppä Jukka Högbacka.– Arkkitehdit ovat suunnitelleet leikkimökit ja tuulimyllyn, ja minä olen toteuttanut ne sitten oman mielen mukaan, naureskeli Högbacka, joka on toteuttanut kymmeniä Kannustalon leikkimökkejä ja pienoismallien mallikappaleita. Kuva:

KANNUS

Marja-Leena Mattila

KannuslaisenRaimo Uusimäen perustaman Kannustalon ensimmäinen talotoimitus lähti Toholammin Sykäräiseen 40 vuotta sitten. Juhlan kunniaksi Kannustalo tarjosi eilen keskiviikkona, Raimon nimipäivänä, kiitoskahvit Kannuksen-tehtaalla.

– Valitettavasti isä ei pääse paikalle. Sov

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä