maanantai 19.11.2018 | 11:30
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

alt Arkkitehdit Oy suunnittelee Toholammin kirkonkylän uuden koulurakennuksen

Lestijoki+ | Ti 4.9.2018 klo 15:36

Outi Yli-Arvo

Toholammin kunnanhallitus on valinnut Toholammin koulukeskuksen hanke- ja toteutussuunnittelun pää- ja arkkitehtisuunnittelijaksi alt Arkkitehdit Oy:n, joka teki kokonaistaloudellisesti edullisimman tarjouksen. Yrityksen arvolisäveroton tarjoushinta on hieman reilut 165 000 euroa, ja lisäksi tietyt lisätyöt tehdään tarjouksen sisältämällä tuntihinnastolla.

Määräaikaan mennessä tarjouksen jättivät alt Arkkitehdit Oy:n lisäksi Arkkitehtitoimisto Heinonen-Löfroos-Mattila Oy, ART-palvelu Säkkinen, Avario Oy, FCG Suunnittelu ja tekniikka Oy sekä Arkkitehti- ja insinööritoimisto Motiivi Oy, joista viimeksi mainitun kunnanhallitus hylkäsi tarjouspyynnön vastaisena.

Kunnanhallituksen valinta perustui tarjoushinnan ja tarjoajien laadullisten tekijöiden kokonaisarvioinnin tuloksiin. Painoarvo laadullisilla tekijöillä oli 65 prosenttia ja hinnalla 35 prosenttia. Laadullisten tekijöiden arvioinnissa on huomioitu tarjoajien referenssit, henkilöresurssit, laadunvarmistus, tarjouksen tekijän ja hänen tiiminsä ammatillinen pätevyys sekä varmuus suoriutua toimeksiannosta määrätyn aikataulun puitteissa.

Ennen sopimuksen allekirjoittamista pidetään voittaneen tarjouksen tekijän kanssa sopimusneuvottelu, jossa käydään läpi tarjouksen sisältö ja muut sopimuksen solmimisen edellyttämät asiat.

Tarjousten arviointi on tehty työryhmänä, johon on kuulunut tekninen johtaja Juha Hopeavuori, sivistysjohtaja Eeva Päiviö, rakennustarkastaja Jukka Nurmela, työmaamestari Juha Kopsala sekä asiantuntijajäseninä rehtori Leea Piispanen, rehtori Jussi Peltokangas sekä Asianajotoimisto Roihu Oy:n asianajaja Tuomas Aho.

Uuden koulurakennuksen on tarkoitus olla valmis vuoden 2021 syksyllä.

#
Fingerpori