keskiviikko 21.11.2018 | 21:48
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Urheilu

Kannuksen Ura eteni ykköspesiksen nousukarsintaan - vastaan joko Loimaa tai Puna-Mustat Helsingistä

Lestijoki+ | La 25.8.2018 klo 17:55 [päivitetty la 19:35]

Juha Savela

Kannuksen Ura eteni pesäpallon miesten ykköspesiksen nousukarsintaan, kun se kukisti lauantaina kotikentällään toistamiseen Alavuden Peli-Veljet. Uran sankariksi nousi toisen pelin supervuorossa ratkaissut Miika Kanala. Ratkaisevan juoksun toi Pete Seppälä, Kanala kiersi vielä varmistukseksi kunnarin. Ottelua seurasi lähes 500 silmäparia.

Uran voittoluvut olivat 2–1 (4–2, 5–6, 3–1). Ura vei länsilohkon finaalin otteluvoitoin 2–0.

Uran parhaina ratkaisupelissä palkittiin ykköspalkinnolla Kanala ja kakkosella lukkari Jari Ylipahkala. Kentän parhaana palkittiin Marko Järvenoja.

Ensi viikonloppuna alkavissa nousukarsinnoissa Ura kohtaa etelälohkon voittajan. Vastaan tulee joko Loimaa tai Puna-Mustat Helsingistä. Tuo ottelusarja on tasan voitoin 1-1 ja ratkaiseva kolmas ottelu pelataan sunnuntaina Helsingissä.

Nousukarsinnat alkavat ensi viikonloppuna. Jos Loimaa tulee vastaan, Uralla on sarjassa kotietu. Jos taas Puna-Mustat, Ura aloittaa vieraskentällä.

– Ulkopeli ei ollut aivan samalla tasolla kuin ensimmäisessä ottelussa Alavudella, mutta ollaan opittu voittamaan näitä pelejä. Ei ole väliä kumpi tulee vastaan, luotamme omaan tekemiseen niin kuin tähänkin asti, Uran pelinjohtaja Eetu Rekonen kertoi tiukan taiston taottua.

#
Fingerpori