maanantai 17.12.2018 | 03:30
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Kolmen päivän sisään neljä murtoa Keski-Pohjanmaalla

Lestijoki+ | To 9.8.2018 klo 18:30

Emilia Kallioinen

Keski-Pohjanmaalla on tapahtunut useampi murto lyhyen aikavälin sisään.

Kokkolan Golfin tiloihin murtauduttiin tiistain ja keskiviikon välisenä yönä 7.–8. elokuuta. Toimistotiloista anastettiin rahaa ja tykyseteleitä. Anastetun omaisuuden arvo on noin 3000 euroa. Tekijästä ei ole tässä vaiheessa tietoa.

Toinen murto Kokkolassa tapahtui torstai 9. elokuuta vastaisena yönä ravintola Mustakariin. Mieshenkilö murtautui purjehdusseuran omistamaan ravintolaan, missä hän joi alkoholia ja söi ruokaa. Mies saatiin paikan päältä kiinni epäiltynä varkauteen.

Lokasaarentiellä Vetelissä taas murtauduttiin omakotitaloon keskiviikkona 8. elokuuta kello 9.00–20.30 välisenä aikana. Ulko-oven lasi rikottiin taloon sisälle pääsemiseksi. Talosta anastettiin käteistä rahaa. Tekijöistä ei ole tietoa eikä havaintoja.

Lestijärvellä murtauduttiin myös omakotitaloon keskiviikkona 8. elokuuta klo 08.45–11.15 välisenä aikana. Myös tähän omakotitaloon päästiin sisälle rikkomalla ulko-oven lasi. Sisällä oltiin pengottu paikkoja, mutta ilmeisesti mitään ei ollut anastettu. Tekijöistä ei ole havaintoja.

#
Fingerpori