MAINOS

Mainoslahjat lisäävät yrityksen tunnettuutta

MAINOS - IGOPROMO.FI -

Mainoslahjat ovat tehokas tapa lisätä yrityksen tunnettuutta. Niiden avulla voi tavoittaa uusia asiakkaita sekä vahvistaa olemassa olevien asiakassuhteita. Mainoslahjat ovat myös mainio tapa muistaa ja kiittää yrityksen työntekijöitä.

Lahjojen valinnassa kannattaa huomioida vastaanottajan kiinnostuksen kohteet sekä yrityksesi brändi. Lisäksi tapahtuma kannattaa ottaa huomioon, eli missä ja milloin lahja annetaan. Mainoslahjoja voidaan antaa monessa eri yhteydessä. Ne voidaan saada esimerkiksi messujen aikana tai joulun alla, jolloin kiitetään kuluneesta vuodesta. 

Messuilla jaettavat mainoslahjat ovat hyödyllisiä, kun halutaan herättää mielenkiintoa uusien asiakkaiden keskuudessa. Ne voivat olla helppo väylä tutustua yrityksen tuotteisiin ja palveluihin tarkemmin. Lahjoja voi myös jakaa mukaan liitettävissä materiaaleissa, esimerkiksi esitteissä tai mainoksissa.

Mikä on mainoslahja?

Mainoslahja on yrityksen tai yhteisön tarjoama lahja, jonka tarkoituksena on edistää yrityksen tunnettuutta ja imagoa. Mainoslahja sitouttaa yrityksen yhteisöä lähemmäs yritystä, jolloin yhteisö on mahdollisesti uskollisempi yritystä kohtaan.

 Mainoslahjat ovat usein hyvin suunniteltuja ja niiden valikoima on nykyisin erittäin laaja. Niitä voi ostaa kätevästi verkosta, josta löytyy asiaan perehtyneitä verkkokauppoja. Yksi niistä on Axon Profil, jolla on monen vuoden kokemus liike- ja yrityslahjoista.

T-paidat suosittuja mainoslahjoja

Mainoslahjoja on nykyisin monenlaisia ja niillä on eri käyttötarkoituksensa. Suosittuja tuotteita ovat esimerkiksi kynät, kahvimukit ja erilaiset vaatteet. Vaatteista erittäin suosittu esimerkki on puolestaan t-paita, johon voi helposti liittää halutun logon. 

T-paidat ovat suosittuja mainoslahjoja, koska ne ovat laadukkaita ja kestäviä. Ne ovat klassisia vaatekappaleita, jotka sopivat nykyisin moneen eri tilanteeseen. Pukeutumiskoodi työpaikoilla on tullut rennommaksi ja t-paita on nykyisin tuttu näky toimistoillakin. 

T-paidoilla on myös hyvä mainosarvo, koska niiden painatusmahdollisuudet ovat lähes rajattomat. T-paitojen pinta-ala on suhteellisen suuri ja siihen voi painattaa monenlaisia ratkaisuja. Logo on usein näyttäväsi esillä, jos sen haluaa painattaa esimerkiksi rintakehään tai selän alueelle. Luovemmat ratkaisut voidaan hakea esimerkiksi kylkien tai hihojen kohdalta, jolloin t paita omalla kuvalla

voi aiheuttaa yllättävän suurta mielenkiintoa.  T-paitojen avulla yritykset voivat levittää tietoa itsestään ja tuotteistaan laajalle yleisölle. Vaatteet ovat monen aatteet ja jos asiakas tai työntekijä pukeutuu yrityksen t-paitaan, voidaan puhua jo vahvasta uskollisuudesta yritystä kohtaan. Mukaan voi tilata halutessaan hupparin tai lippiksen, jolloin yrityksen mukainen tyyli on valmis.

Mainoslahjojen tilaaminen verkosta

Mainoslahjojen tilaaminen on nykyisin erittäin helppoa ja vaivatonta. Esimerkiksi Axon Profilen valikoimasta löytyy laaja valikoima tuotteita, joista voi valita itselleen sopivan tuotteen. Mainoslahjoja voi tilata myös useammalle henkilölle yhdellä kertaa ja tuotteen ominaisuuksia voi muokata haluamallaan tavalla. Yritys voi helposti määritellä esimerkiksi tuotten värin ja materiaalin, jotta se mukailee mahdollisimman paljon yrityksen brändiä.

 Axon Profilella on yli 15 vuoden kokemus yritys- ja liikelahjojen myymisestä. Se on luonut monipuolisen valikoiman, jotta yritys voi valita itselleen sopivimmat tuotteet. Sopivilla tuotteilla yritys voi edistää imagoaan ja markkinoida tehokkaasti olemassa olostaan niin uusille kuin vanhoille asiakkailleen.