MAINOS

Vakuudeton laina on helppo kilpailuttaa netissä - näin pääset alkuun

MAINOS -

Olet varmasti kuullut vakuudettomista luotoista, sillä ne ovat yksi yleisimmistä suomalaisten hakemista lainamuodoista. Vakuudeton luotto on laina, jonka saaminen ei edellytä lainan vakuudeksi asetettavaa omaisuutta. Lainaa myöntäviä pankkeja ja yrityksiä on Suomessa kymmeniä, joten hintatietoisen kuluttajan kannattaa hyödyntää digitaalisten alustojen tarjoamat mahdollisuudet kilpailuttaa lainat muutamassa minuutissa.

Vakuudettomat lainat on helppo kilpailuttaa lainanvertailusivustoilla, osoitteessa Omalaina.fi. Kilpailutus kannattaa, sillä se ei ole aikaa vievää ja muutaman minuutin vaivannäöstä palkitaan paremmalla korolla tai muuten säästyneillä kuluilla. Potentiaaliset säästöt voivat olla jopa satoja euroja vuodessa tai tuhansia lainan koko keston aikana. Kilpailutuksessa on helppo päästä alkuun ja prosessi on kokonaisuudessaan yksinkertainen. 

OmaLaina vertailee lainat puolestasi

OmaLaina on lainojen kilpailutukseen erikoistunut sivusto, joka vertailee lainat puolestasi. OmaLainalla on yhteistyökumppaneinaan useita eri pankkeja ja rahoitusyhtiötä, joiden lainatarjoukset yritys välittää suoraa lainat kilpailuttaville asiakkailleen. Yhteistyökumppanien verkosto on maan kattavin, joten sopiva rahoitusratkaisu on helppo löytää lähes joka tarpeeseen.

Kun asiakas täyttää OmaLainan lainahakemuksen, kilpailutetaan laina hakemuksessa ilmoitettujen ehtojen mukaisesti. Hakija saa vastauksena vain sellaiset lainatarjoukset, jotka vastaavat hänen ilmoittamaansa tarvetta. Tämän jälkeen hakija voi vapaasti vertailla hänelle osoitettuja tarjouksia ja valita niistä sopivimman. Lainat kilpailuttanut voi myös jättää lainan ottamatta, sillä lainojen vertailu ei sido mihinkään ja se on myös täysin maksutonta. Varsinainen lainasopimus tehdään pankin tai rahoitusyhtiön kanssa turvallisen, salatun yhteyden kautta.

Lainojen vertailu on helppoa ja salamannopeaa

Lainojen vertailu on OmaLainan kautta erittäin helppoa ja nopeaa. OmaLainan sivu on mobiiliyhteensopiva, joten voit lähettää lainahakemuksen haluamallasi laitteella kellon ympäri. Perinteiseen pankkiin verrattuna OmaLainan kautta lainatarjoukset saa salamannopeasti. Lainatarjoukset voivat olla sähköpostissasi jo samana päivänä. Tämä koskee luonnollisesti vain arkipäiviä, sillä vaikka lainatarjouksen ehkä voi saada viikonloppuna, ei lainaan liittyvä rahasumma välttämättä liiku ennen kuin seuraavana pankkipäivänä. Huomaa myös, että lainsäädännöstä johtuen lainoja ei kuitenkaan voida siirtää hakijan tilille öisin, kello 23-07 välisenä aikana.

Oma laina tekee lainojen vertailusta helppoa, sillä se tuo kaikissa lainatarjouksessa esille lainojen todellisen vuosikoron ja kuten todettua, tarjouspyyntö ei sido mihinkään vaan voit jättää lainan ottamatta mikäli mikään lainoista ei tunnu oikealta. Valitse se laina, joka sopii parhaiten taloudelliseen tilanteeseesi ja vastaa lainan tarpeeseen. Näin onnistut lainan valinnassa ja säästät samalla selvää rahaa.