MAINOS

Usea laina tuottaa tuskaa? – Lainojen yhdistäminen yksinkertaistaa asioita seuraavasti

MAINOS -


Tuskastuttaako sinua, kun kuukaudessa menee useita erilaisia summia eri luottoihin?  Ja jokaiseen luottoon näyttää kuuluvan aivan erilaiset lainaehdot, jos esimerkiksi lyhennysaikoihin toivoo muutoksia.

 

Yhdistämällä lainat yhdeksi lainakokonaisuudeksi saatat säästää suuriakin summia, ja ennen kaikkea saat yksinkertaistettua rahanmenojasi. Kotimaisen Summarumin palvelun kautta saat muutamassa minuutissa tarjouksen kaikkien nykyisten lainojesi yhdistämisestä vain yhdeksi luotoksi. Yhdistelylainapalvelu esittää sinulle maksuohjelman todella selkeässä ja helposti ymmärrettävässä muodossa.

Palvelu etsii puolestasi automaattisesti edullisimmat tarjoukset juuri sinulle ilman, että tarvitsee pelätä mittavia piilokuluja.

Yhdistämälainan kautta voit saada edullisemman kokonaiskoron ja ennen kaikkea vältyt useilta laskutuslisiltä, mitä saatat joutua maksamaan nykyisessä tilanteessa kaikista lainoistasi, luottokorteista tai osamaksuista erikseen. Myös tilinhoitomaksu tulee yhdistelmälainassa luonnollisesti vain kertaalleen.

Yhdistelmälainan avulla näet hyvin helposti paljonko sinulla menee kuukausitasolla lainanhoitokuluihin, eikä sinun tarvitse laskea useita luotottajien kuluja erikseen.

Summarumin lainavertailu on tehty helpoksi niin suurempien pankkien kuin pienempien luotottajien osalta. Voi olla, että saat edullisimman tarjouksen pankilta, jossa hoidat raha-asioita pääsääntöisesti jo nytkin tai sitten sinulle entuudestaan vieraammalta toimijalta.

Yhdistelmälainan selvitys ja kilpailutus eivät sido vielä sinua mihinkään. Kun olet laskenut kustannukset omalta kohdaltasi, voit itse päättää jatkatko nykytavalla tai haluatko yhdistää lainasi.

...............

Summarum on kotimainen kilpailutus- ja vertailupalvelu, jonka tavoite on auttaa kuluttajia ja yrityksiä talouden kokonaisvaltaisessa hallinnassa.

Lisäksi Summarum tarjoaa käyttäjilleen laajan kattauksen työkaluja ja oppaita niin henkilökohtaisen talouden hallintaan kuin yritystoimintaankin.